Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Αγαπημένα μας παιδάκια ελπίζουμε να είστε όλοι καλά στην υγεία σας και να ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!! Γνωρίζουμε πως διανύουμε μια περίεργη κατάσταση στη ζωή μας αλλά με πίστη και υπομονή θα τα καταφέρουμε μαζί! Να ακούτε τους γονείς σας, να μένετε στο σπίτι, να πλένετε καλά τα χεράκια σας μόλις πιάνετε οτιδήποτε, να τρώτε σωστά και να ξεκουράζεστε. Δυστυχώς η καθημερινή μας επαφή και επικοινωνία διακόπηκε απότομα και ξαφνικά όμως έτσι έπρεπε να γίνει. Ωστόσο, θέλουμε να ξέρετε ότι οι κυρίες σας δεν σας ξέχασαν. Ευχόμαστε να ισχύει το ίδιο και από την πλευρά σας.
  Ξέρουμε πολύ καλά ότι η παραμονή στο σπίτι τόσες πολλές ώρες δεν είναι ευχάριστη. Πρέπει να βρίσκετε συνεχώς τρόπους για να περνάει η ώρα γρήγορα και όμορφα. Οι δασκάλες σας δεν επιθυμούν να σας στερήσουν τη χαρά της μαθησιακής διαδικασίας στην οποία συμμετείχατε με επιτυχία, από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Θέλουμε , έστω και εξ αποστάσεως, να συνεχίσουμε την εκπαιδευτική πράξη, στην οποία ευελπιστούμε να συμμετέχετε και εσείς.
  Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το παρόν blog, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να σχεδιάζετε και να ζωγραφίζετε, να ακούτε παιδικά τραγούδια και παραμύθια. Επίσης, όποιο παιδάκι το επιθυμεί μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες ή κατασκευές που δημιουργεί ώστε να μοιράζεται τα έργα του και με τους υπόλοιπους συμμαθητές του. Μακάρι οι αναρτήσεις μας να σας φανούν χρήσιμες και να βοηθήσουν στο να περνάτε με δημιουργικό τρόπο το χρόνο σας. 
  Να είστε όλοι καλά, παιδάκια και γονείς, και να προσέχετε τους εαυτούς σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου